Search
Close this search box.

Onderwijs

Levenslang voordeel van topsport

DE VERBINDENDE SCHAKEL

Wij slaan de brug tussen topsport en een carrière met passend onderwijs!

Wie zijn wij?

TopsportNetwerk bestaat uit een bevlogen team van ervaren organisatieadviseurs en coaches. Ieder met verschillende competenties en allemaal met hart voor topsport en het bedrijfsleven.

Wat doen wij?

Wij geloven sterk in de potentie van topsporters als toegevoegde waarde voor organisaties. Hun kwaliteiten blijven onbenut omdat in de huidige maatschappij vraag en aanbod niet bij elkaar komen. Wij slaan de brug tussen deze twee werelden.

Hoe werken wij?

We bieden een omgeving waarin topsporters en bedrijven van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren en samen kunnen groeien. Met als langetermijndoel om een duurzame match te vinden tussen topsporters en bedrijven.

“Ik was niet de snelste maar
ik was nooit te laat”

– Willem van Hanegem

EEN sterk NETWERK VOOR MAATWERK

 

Om duurzaam de belangen van zowel de sporter als het bedrijfsleven te kunnen dienen is een sterk en specifiek netwerk in het onderwijs van groot belang, evenals het op de hoogte zijn van de laatste onderwijsontwikkelingen. 

Wij zien dat veel scholen en opleidingscentra programma’s bieden voor topsporters, met de nadruk op randvoorwaarden waardoor opleidingen beter te combineren zijn met topsport. Ons valt op dat er in veel gevallen juist behoefte is aan het leren van iets specifieks, zonder dat de topsporter daarvoor een complete studie hoeft te volgen. Door het leven als topsporter hebben zij al heel veel vaardigheden en ervaring opgedaan die relevant en uniek zijn. Juist voor deze doelgroep is er behoefte aan maatwerk voor een snelle en effectieve aansluiting naar een nieuwe baan.

Wij ontwikkelen (pro)actief en samen met partners verschillende opleidingsvormen die specifiek aansluiten op de behoeften van topsporters; kortere varianten en zeer praktijkgericht. Zowel via e-learning, klassikaal als ‘on the job’.

Door middel van een netwerk en kennis in de onderwijssector zijn we in staat om zowel topsporters als bedrijven optimaal te faciliteren en begeleiden in dit proces.