Search
Close this search box.

Over ons

Dit is het Topsport Netwerk

ONS DNA​

Wij bouwen samen aan een wereld waar topsporters en de arbeidsmarkt samenkomen.

In het hart van TopsportNetwerk klopt een uniek DNA, doordrenkt met passie voor sport, van wie wij zijn en wat wij willen bereiken. Wij pakken door, bieden een luisterend oor en hebben met teamleden komende uit zowel het bedrijfsleven als de topsport diepgewortelde kennis van beide werelden. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om de juiste mensen aan de juiste organisatie te koppelen.

Of het nu gaat om het kunnen omgaan met druk, het streven naar de top of het opbouwen van een team, wij begrijpen de taal van de sport als geen ander. Wij geloven daarom ook in actie en resultaten boeken. Net zoals in de sport, waar letterlijk elke seconde telt, is het belang van snel te kunnen handelen essentieel. Wij zitten niet graag stil en gaan graag direct aan de slag of je je nu als organisatie bij ons wilt aansluiten of als topsporter. Door goed te luisteren naar wat jij als organisatie of als topsporter wilt, zorgen we voor een dieper begrip en een match die werkt.

Ons Team

Paul van Dinten

Emma Cramer

Robin de Jong

Wie zijn wij?

TopsportNetwerk bestaat uit een bevlogen team van ervaren organisatieadviseurs en coaches. Ieder met verschillende competenties en allemaal met hart voor topsport en het bedrijfsleven.

Wat doen wij?

Wij geloven sterk in de potentie van topsporters als toegevoegde waarde voor organisaties. Hun kwaliteiten blijven onbenut omdat in de huidige maatschappij vraag en aanbod niet bij elkaar komen. Wij slaan de brug tussen deze twee werelden.

Hoe werken wij?

We bieden een omgeving waarin topsporters en bedrijven van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren en samen kunnen groeien. Met als langetermijndoel om een duurzame match te vinden tussen topsporters en bedrijven.