Search
Close this search box.

Topsporters

Start vandaag jouw duale carrière

WAT WIL IK? WAT KAN IK? HOE DOE IK DAT?

Het grootste deel van jouw leven heb je gewijd aan topsport en nu begin je na te denken over je toekomst naast of na je sportcarrière. TopsportNetwerk gaat jou hierbij helpen!

Als het om een duale carrière gaat, houden wij natuurlijk altijd jouw sportieve passie in gedachten en zorgen we dat je de juiste balans vindt. Ben je misschien nog niet helemaal klaar voor het bedrijfsleven en wil je eerst nog wat kennis opdoen? Dat kan! Ons platform heeft een uitgebreide kennisbank waarin je verschillende e-learning modules, trainingen en opleidingen vindt.

Wij stellen een profielschets van jou op en matchen jou met een passende organisatie, die op zoek is naar jouw vaardigheden mentaliteit en persoonlijkheid.

Lees hieronder verder wat de voordelen zijn van een duale carrière.

“Er is geen geheim voor succes.
Het is het resultaat van voorbereiding,
hard werken en leren van fouten.”

– Edwin van der Sar

Wat zijn de voordelen?

Meer skills aan boord halen

Door te gaan voor een tweede carrière, breid je niet alleen je skillset uit, maar ontdek je ook nieuwe talenten buiten de sport. Het maakt je niet alleen beter in je spel, maar ook sterker in andere gebieden van je leven.

Persoonlijke groei en nieuwe uitdagingen

Een tweede carrière helpt je om scherp te blijven en daagt je uit op nieuwe manieren. Het geeft je de kans om te groeien als persoon, nieuwe interesses te ontdekken en je op andere vlakken te bewijzen.

Geldzaken op orde houden voor later

Laten we eerlijk zijn, we kunnen niet voor altijd op het veld blijven. Dus door te kiezen voor een tweede carrière, zorg je ervoor dat jouw financiële toekomst in kannen en kruiken is, zelfs nadat je jouw sportieve carrière hebt afgerond.

Uitbreiden van je sociale netwerk

Door te gaan voor een tweede carrière bouw je niet alleen je sociale netwerk uit, maar leg je ook nieuwe zakelijke contacten. Dit opent deuren naar nieuwe kansen en helpt je weer om anderen te ontmoeten die jou kunnen inspireren en begeleiden.

Balans tussen werk en vrije tijd

Het hebben van een tweede carrière helpt je om een goede balans te vinden tussen werk en plezier. Het stelt je in staat om te genieten van andere aspecten van het leven buiten de sport en draagt bij aan jouw algemene welzijn en geluk.

Inspiratie voor anderen zijn

Door een tweede carrière na te streven, laat je zien dat je meer bent dan alleen topsporter en moedig je anderen aan om hun eigen dromen na te jagen, hoe groot ze ook zijn.

LIDMAATSCHAP VOOR TOPSPORTERS

In slechts drie stappen kun je je eenvoudig aanmelden voor het Topsport Netwerk. Plan eerst een kennismakingsgesprek met ons in, vervolgens krijg je toegang tot het platform, waar je je kunt laten inspireren en verbinden met anderen.

KENNISMAKING & PROFIELSCHETS

Een goede profielschets is een belangrijke bouwsteen en altijd de eerste stap bij een lidmaatschap.

TOEGANG TOT HET PLATFORM

Zodra je lid bent ontvang je toegang tot ons digitale platform. Naast de vacaturebank kun je hierin ook de kalender zien met alle activiteiten en sessies. Ook kan je in contact komen met andere aangesloten leden. De netwerkgedachte staat altijd centraal.

INGREDIËNTEN VOOR SUCCES

 • Toegang tot kwalitatief netwerk van topsporters en bedrijven
 • Toegang tot allerlei Inspiratiesessies
 • Toegang tot verschillende (online) trainingen & opleidingen
 • Toegang tot een e-learning hub
 • Begeleiding naar werk
  • Vacaturebank
  • Projectenpool met betaalde opdrachten
  • Traineeships
  • Workshops
 • Kansen op een beurs voor een ontwikkelingstraject op maat. Gesponsord door deelnemende bedrijven.