Search
Close this search box.

Disclaimer

Over de data op deze website

De informatie op deze website, https://www.topsportnetwerk.com, wordt verstrekt als algemene informatie en dient alleen ter educatie en informatieve doeleinden. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie actueel, nauwkeurig en volledig is, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie op deze website.

Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website.

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites of voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan.

Het aanmelden voor het online netwerk via deze website is onderhevig aan de voorwaarden en beleidsregels die van toepassing zijn op het desbetreffende netwerk. We raden gebruikers aan om deze voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat ze zich aanmelden.

Door het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met het feit dat de informatie op deze website kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Als u vragen heeft over deze disclaimer of over de inhoud van deze website, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens die op de website vermeld staan.

Laatst bijgewerkt: 24 april 2024